Nov 262013
 

Шотландците от Linn са решили да проявят щедрост по случай коледните празници – като предложат на сайта си безплатно изтегляне на 24битови аудио файлове с висока резолюция.

От 1ви декември – до Коледа – 25ти декември, ще имате възможност да сваляте от сайта на Linn ALAC или FLAC файлове с висока резолюция. Linn остроумно са нарекли кампанията си “24-bits of Christmas”, като реално имате възможност да свалите 25 парчета (26 ако броим тестовото). Предложението за безплатен даунлоуд ще позволи на слушателите да разширят музикалния си хоризонт, сваляйки парчета от множество разнообразни жанрове, парчета на тепърва пробиващи изпълнители, както и на някои утвърдени такива.  При всички положения това е чудесен шанс да се сдобиете с добре мастерирани аудио файлове с висока резолюция и да решите за себе си дали това е посока в която си струва да развивате аудио системата и фонотеката си.

За загрявка Linn предлагат хорово изпълнение от прочутата “Месия” на Хендел, в изпълнение на Dunedin Consort. Какво ще ни предложат през дните на декември можем да проверяваме тук – Linn 24-bits of Christmas

 

източник: http://whathifi.com

 Posted by at 1:21 pm

Sorry, the comment form is closed at this time.